930 x122 grota rece

bogdan aristănțoiu

POLIȚIA LOCALĂ, RAZIE DE AMPLOARE

Poliția Locală, razie de amploare. Agenți ai Poliției Locale Pitești au făcut astăzi un control de amploare pe linie de circulație rutieră. Au fost vizate, potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Bogdan Aristănțoiu (foto), mașinile de mare tonaj, dar și parcările neregulamentare.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

În total, conform sursei citate, au fost date peste 50 de sancțiuni. Amenzi au fost aplicate și pe strada Mircea Eliade, din cartierul piteștean Găvana, stradă frecvent „călcată” în ultima vreme de polițiștii locali. Din nou, în această zonă, mai multe autoturisme erau parcate pe trotuare, blocând complet accesul pietonilor.

„Pe strada Mircea Eliade au fost date patru sancțiuni contravenționale, cuprinse între 580 și 725 de lei. Poliția Locală Pitești va desfășura și în perioada următoare acțiuni de control în toate zonele din municipiu.”, precizează pentru ePitești Bogdan Aristănțoiu.

Citiți și: Gentea șochează: Poliția Locală a ajuns un azil de bătrâni bolnavi!

Reamintim că pe strada Mircea Eliade polițiștii locali au dat în mod repetat amenzi pentru parcări neregulamentare (amănunte, AICI). (Sursă foto: Poliția Locală Pitești)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3