NOR CURIER 930X122

miutescu2

Adrian Miutescu nu mai este presedintele PNL Arges

Bucuresti. 30 septembrie 2009. PNL
Adrian Miutescu nu mai este presedintele PNL Arges, dupa ce, astazi de dimineata, Comisia de Onoare si Arbitraj a decis, asa cum anunta Andrei Gerea, cu patru voturi in favoare si unul impotriva, respingerea contestatiei inaintate de Miutescu la decizia initiala de anulare a rezultatelor de la alegerile din primavara, pe motiv ca rezultatul a fost fraudat. La acea conferinta judeteana, Adrian MIutescu l-a invins in lupta pentru sefia organizatiei Arges pe fostul prefect Ion Popa. Motivatia inca nu a fost transmisa in teritoriu.
Sunt scarbit
Adrian Miutescu inca nu a primit o informare oficiala, dar a precizat ca este raspunderea membrilor acestei comisii pentru decizia luata si ca se incalca statulul democratic al partidului, rasturnandu-se prin deciziile la masa verde optiunea membrilor care au votat la conferinta judeteana. Altfel, inca nu a fost stabilita persoana car va asigura interimatul organizatiei. „Eu nu am fost informat oficial. Avem informatii pe surse ca as fi pierdut inca de acum doua zile. Cei care iau astfel de decizii sunt direct raspunzatori, mai ales ca au mai fost create precedente, la organizatiile Sectorului 2 si Valcea, prin care au fost rasturnate prin trei sau patru voturi deciziile luate de sute de membrii. Asa s-a intamplat si in Arges. Este o grava atingere la statutul democratic al partidului. Din pacate, pentru ca presedinta comisiei este prietena cu Theo Nicolescu si a pus membrii astfel incat decizia de la contestatie sa fie la fel ca si cea pe care a dat-o inital. Nu mi se pare o decizie corecta, mai ales ca noi am venit cu probe foarte puternice. Cum puteau ei sa vina cu plangerea ca nu au fost informati delegatii de conferinta, cand prezenta a fost de 97%? Faptul ca au dat votul fara sa aiba motivatii, imi dau seama cum a fost acel vot. Sunt suparata si pe conducerea partidului, pentru ca a lasat o Curte independenta la cheremul unor interese. Voi ramane totusi fidel campaniei lui Crin. Si-au batut joc de PNL Arges. Spun insa ca cei care au aruncat piatra, si aici ma refer in special la Gerea, trebuie sa isi asume raspunderea pentru rezultatele de la alegerile prezidentiale si pentru tot ce se va intampla in perioada urmatoare. Nu mai pot actiona decat in instanta civila, dar nu vreau sa tar partidul prin tribunal. Daca alti colegi vor dori, este decizia lor. Eu trebuie sa fac o analiza lucida sa vad daca am gresit undeva si daca voi mai candida, daca oamenii care m-au ales la conferinta trecuta mai vor sa mai candidez sau colegii mei nu ma mai vor”.
Vor scandal, le dam noi unul in toata regula!
Presedintele PNL Pitesti, Marius Postelnicescu, a anuntat ca incurand vor fi prezentate dovei asupra modului in care gruparea Gerea a reusit sa puna mana pe PNL Arges: „Eu voi ramane in acest birou, indiferent daca unii nu vor, pentru ca pnl pitesti inseamna o treime din PNL Arges si daca dispare PNL Pitesti, poate disparea PNL Arges. Vreau insa sa spun ca cei de la Bcuresti, care au dat decizia aceasta, vor raspunde direct de rezultatele de la campania prezidentiala. Noi ne vom ocupa in continuare pentru a-l sprijini pe Crin. In privinta celor care vor sa obtina functii pe nedrept in aceasta organizatie, vom veni noi in curand cu date concrete, ca sa vedeti ce vor si ce fac. Daca vor scandal, le dam scandal in toata regula”. imi dau seama ca din cauza”

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90