SMART KIDS 930X122

anin bucurel

ANIN BUCUREL: LOC DE JOACĂ DIN PITEȘTI, PERICOL PENTRU COPII

Anin Bucurel: Loc de joacă din Pitești, pericol pentru copii. Anin Bucurel, președintele Organizației de Tineret a Pro România Argeș, reclamă un aspect care îi nemulțumește pe piteștenii din zona de nord a orașului.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

”Piteștiul a rămas în urmă la multe capitole, de la infrastructură și până la investiții, deşi impozitele pe care noi, cetățenii, le plătim, nu sunt deloc mici.

De exemplu, parcurile sunt din ce în ce mai puţine şi mai mici, iar locurile de joacă pentru copii zac într-o neglijenţă totală din cauza autorităţilor locale, cu ţărână pe jos, garduri rupte, leagăne, tobogane sau bănci distruse şi periculoase.

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

Aşa arată și un spațiu de joacă din cartierul Nord, din fața hipermaketului Kaufland. În acest loc de joacă, zilnic, vin zeci de copii. Din păcate, condițiile nu sunt deloc bune.

Acest loc de joacă este foarte periculos pentru copii, nu a mai fost curățat și renovat de mult timp. Părinţii se plâng că terenul nu este amenajat corespunzător și că reprezintă un real pericol pentru viaţa şi sănătatea copiilor care merg să se joace acolo.”

Anin Bucurel mai avertizează că un alt pericol la locurile de joacă este mizeria, din pricina căreia copiii riscă să se îmbolnăvească.

„Singurii care nu au luat nicio măsură de prevenire a acestor situații sunt responsabilii din administrația locală, care nu au înțeles că cei mici au nevoie să se joace într-un mediu curat și sigur. Pentru mulți este foarte clar că acest oraş nu mai are nicio şansă şi cred că e de datoria noastră să luăm măsuri.”, conchide Anin Bucurel, președintele Tineretului Pro România Argeș (click pe imagini pentru mărire).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3