930×122 CAPRA 5

anin nicolae bucurel

ANIN BUCUREL: „SOȚIA LUI IONICĂ, ȘI ANGAJATĂ LA SALUBRITATE, ȘI PENSIONARĂ!”

Anin Bucurel: „Soția lui Ionică, și angajată la Salubritate, și pensionară!” Anin Nicolae Bucurel, președintele Organizației de Tineret a Pro România Argeș, îi cere explicații lui Cornel Ionică, primarul municipiului Pitești, cu privire la felul în care anumite persoane sunt angajate în instituțiile subordonate Primăriei.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

”Cum este posibil ca soția primarului Cornel Ionică, Magdalena Ionică, să fie angajată la S.C. Salubritate 2000 S.A, societate a municipalității, în calitate de director de personal, și să primească un salariu de peste 4.000 de lei lunar, deși a ieșit la pensie de 4 ani de zile?”, întreabă public Anin Nicolae Bucurel.

Nu ar fi singurul caz de acest gen, acuză tânărul politician: ”Este și cazul domnului director tehnic Aurică Predoi, care, pensionar fiind, lucrează la societatea de salubritate. Dânsul beneficiază și de mașină de serviciu, pe care o folosește în interes personal.”

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

”Cum este posibil să le dăm unora două pâini și altora niciuna? Cine sunt responsabili pentru faptul că în acest fel tinerii aleg să părăsească țara? Poate fi legal, dar, în acest caz, legislația este proastă. Cunosc oameni foarte capabili care, atunci când a sosit timpul să plece din țară, au făcut-o fără nicio ezitare.

Domnule Ionică, sunteți în slujba cetățenilor, nu a familiei sau a prietenilor!”, încheie Anin Nicolae Bucurel.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3