APEL CĂTRE TOȚI PARLAMENTARII DE ARGEȘ: „NU VOTAȚI MOȚIUNEA!” | ePitesti
Nisan 930 x 122

bogdan ivan

APEL CĂTRE TOȚI PARLAMENTARII DE ARGEȘ: „NU VOTAȚI MOȚIUNEA!”

Apel către toți parlamentarii de Argeș: Nu votați moțiunea!”. Toți parlamentarii județului Argeş sunt invitați să nu voteze moțiunea de cenzură depusă de PSD și ALDE împotriva Guvernului Grindeanu.

Citiți și: BOGDAN IVAN: ”CEI CARE AMENINȚĂ ANGAJAȚII DACIA CU ROBOTIZAREA AU SALARII DATORITĂ MEDIULUI PRIVAT!”

Apelul vine de la noua formațiune politică Pro România, a lui Daniel Constantin, prin vocea lui Bogdan Ivan, principalul reprezentant în Argeș al partidului.

„România are nevoie, mai mult ca oricând, de stabilitate economică și politică, de coerență în actul de guvernare, de menținerea încrederii partenerilor internaționali și a investitorilor.

Citiți și: INEDIT ÎN PITEȘTI. CE PĂRERE AVEȚI? (PROIECT 3D)

România nu are nevoie de o criză politică prelungită, menită să stopeze creșterea economică și să arunce societatea în haos.

România trebuie să ofere predictibilitate partenerilor străini, care și-au exprimat ferm sprijinul pentru guvernul actual, și să depășească un moment de criză creat artificial, din pur interes pentru putere și din ignoranță față de interesele prioritare ale cetățenilor români.”, transmite Bogdan Ivan.

„Trăim un moment de cotitură majoră în politica românească, moment în care trebuie să ne dovedim maturitatea și responsabilitatea.

Acum este momentul hotărâtor prin care putem să ne dezicem de abuzuri, de maniera totalitară de a face politică și de ifosele dictatoriale ale unor lideri cu un comportament incompatibil cu democrația.

Este momentul să punem interesele românilor mai presus de orice și să creăm politici pentru oameni.

România azi se poate desprinde de trecut, un trecut al politicii de tranziție, al jocurilor de culise și al selecțiilor făcute pe baza obedienței și supunerii față de lideri care ne amintesc de istoria tristă trăită înainte de 1989.

România are nevoie de oameni de calitate și de criterii de selecție bazate pe verticalitate, morală și profesionalism.

Este momentul pentru o altfel de politică, Pro România!”, spune Bogdan Ivan în apelul către toți parlamentarii de Argeș, indiferent de culoarea lor politică.

Posada 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066