930X122 MAIA

Becali: “Penescu este acolo datorita curateniei lui sufletesti”

vadim-jiji-epit Pitesti. 17 mai 2009. PRM
Presedintele P.R.M., Corneliul Vadim Tudor, si liderul PNG, Gigi Becali, ambii candidati pe lista PRM la europarlamentare s-au aflat astazi intr-un tur electoral in Arges.
Cei doi au fost intrebati despre retinerea patronului echipei FC Arges Cornel Penescu si a mai multor arbitri.
Gigi Becali: “Eu ii cunosc pe Cornel Penescu si pe fratele sau. Sint niste oameni extraordinari. Cornel Penescu este un om cu suflet curat, care este acolo datorita curateniei lui sufletesti. Va pot spune asa, intre noi, ca el era satul de atitea hotii in arbitraj. Imi spunea si el: bai nea Gigi le-as da, ca sa nu ma mai fure, dar le da altul mai mult si tot ma mai fura. (…) Omul era obligat. Ce se intimpla cu arbitri, parerea mea e ca e bine. Ii mai sperie. Dar nu o sa bage nimeni la puscarie nici pe Penescu nici pe arbitrii. Nu are cum sa se faca puscarie pentru asta. In cazul Penescu ar fi culmea sa dai anual citeva miliaone de euro, cit se baga intr-o echipa de fotbal si sa mai faci si puscarie pentru asta. Sa fim seriosi nu este un pericol social ca pierde o echipa de fotbal un meci! Pacat ar fi daca s-ar intimpla ceva cu echipa FC Arges. Penescu cladise o echipa puternica si ca toti cei care inestesc in fotbal nu o fac pentru ei ci pentru iubitorii de fotbal, in acest caz pentru argeseni. Am auzit ca Penescu ar fi deranjat de fapt niste concerne din astea straine care au magazile ca al lui si ca si de aici i s-ar trage. Nu stiu cit este de adevarat sau nu ata mi s-a spus si mie”. Patronul Stelei Gigi Becali s-a referit si la reprezentantul FRF Florin Prunea, audiat saptamina trecuta de catre DNA Pitesti, timp de 9 ore: „Prunea nu statea de vorba nici cu mine, nici cu ala, nici cu ala, ca vezi Doamne el era sfint, iar noi urmariti penal. Acum eu ce sa-i spun ca a stat 9 ore in continuu la DNA Pitesti, ca a dat cu subsemnastul si ca si el este urmarit penal. In viata, roata se intoarce si de aceea este bine sa lasi loc de buna ziua”.
Cami Iliescu

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3