New Profesional Consult 930 x 122

alde

BOGDAN IVAN: „ALDE ARGEȘ A FĂCUT ÎNCĂ UN ABUZ. VOI FI PRO ROMÂNIA”

Bogdan Ivan: „ALDE Argeș a făcut încă un abuz. Voi fi PRO România”. Bogdan Ivan consideră nestatutară excluderea sa și a altor membri de partid din ALDE Argeș.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

„Eliminarea unor membri de partid nu se face într-o ședință de Birou Politic Teritorial, ci într-o Delegație Permanentă.

ALDE Argeș continuă politica abuzivă de încălcare a statutului partidului promovată de Tăriceanu. ALDE Argeș a făcut încă un abuz.”, declară Bogdan Ivan.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

Ivan acuză conducerea ALDE Argeș că nici măcar nu a discutat cu el în ceea ce privește decizia de excludere care urma să fie luată: „Mă așteptam la o atitudine mai elegantă! Să fiu anunțat, să mi se ceară un punct de vedere și nu să fiu eliminat din ALDE doar pentru că sunt prieten cu Daniel Constantin.”

Bogdan Ivan precizează că va pune umărul la noul proiect politic al lui Daniel Constantin: „Sunt mândru că sunt prieten cu Daniel! Mă voi implica și voi ajuta cât de mult voi putea noul proiect politic Pro România. Voi fi PRO România!

Este un proiect în care cred și care sunt convins că va avea un real succes. De ce? Pentru că în fiecare zi acestui proiect i se alătură oameni de valoare, integri și care vor să facă o politică altfel.

În Pro România îi așteptăm cu brațele deschise pe toți cei care doresc sincer o altfel de politică.”

ALDE Argeș a anunțat că a radiat din registrul membrilor săi de partid pe Bogdan Ivan și alte persoane, fără să precizeze motivul.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3