SMART KIDS 930X122

bogdan ivan

BOGDAN IVAN: „BINE AI VENIT, VICTOR PONTA!”

Bogdan Ivan: „Bine ai venit, Victor Ponta!”. Venirea lui Victor Ponta în echipa Pro România este salutată de Bogdan Ivan.

Citiți și: B. Ivan: PRO România, partid de opoziție sau unul căruia îi plac partidele la putere?

„Bine ai venit, Victor Ponta! Pro România, din ce în ce mai puternic!”, este mesajul publicat de liderul Pro România Argeș pe o rețea de socializare, mesaj însoțit de fotografii în care Ivan și Ponta apar împreună.

Citiți și: Consilierul județean Argeș, Bogdan Ivan, alături de Felix Goldbach 

Postarea lui Bogdan Ivan este comentată: „Succes!!!”, „Baftă multă, Bogdan!”, „La cât mai mulți oameni de valoare!”, „Ce bine vă stă împreună!!!”, „Sigur va fi un succes!” sau „Baftă în noul proiect!”, iată câteva dintre comentarii.

Bogdan Ivan a reprezentat Pro România Argeș la evenimentul de ieri din București la care Victor Ponta, fost prim-ministru și fost președinte PSD, a anunțat că se alătură proiectului politic inițiat de Daniel Constantin.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3