Donaris 930 x 122

bogdan ivan

BOGDAN IVAN: „DRAGNEA ȘI TĂRICEANU AU ARUNCAT ȚARA ÎN HAOS!”

Bogdan Ivan: „Dragnea și Tăriceanu au aruncat țara în haos!”. Bogdan Ivan, liderul din Argeș al noului partid Pro România al lui Daniel Constantin, critică vehement „binomul” Liviu Dragnea (PSD) – Călin Popescu Tăriceanu (ALDE).

Citiți și: De Ziua Unirii, Liviu Dragnea „a venit” la Pitești!

În opinia lui Ivan, cei doi au aruncat țara în haos prin retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu.

„Dragnea și Tăriceanu ar trebui să respecte mai mult România și pe români!

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

Țara este în haos! Cei doi provoacă o criză politică fără precedent în România. Vor să dea jos un guvern după numai 5 luni de funcționare, un guvern sub administrarea căruia România cunoaște cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană.

Asistăm la reeditarea politicii regretabile a trecutului, aceasta este politica lui Dragnea și Tăriceanu!

Din te miri ce interese ascunse, cei doi sacrifică o țară întreagă. Acest comportament este încă un motiv să fiu mulțumit că nu mai fac parte din ALDE și că m-am alăturat unui proiect politic #altfel, Pro România.

Este momentul ca politica în țara noastră să fie făcută #altfel, în interesul național, al țării și pentru români.”, declară Bogdan Ivan pentru ePitești.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90