930X122 MAIA

bogdan ivan

BOGDAN IVAN: ”PSD=DRAGNEA UMILEȘTE PENSIONARII!”

Bogdan Ivan: ”PSD=Dragnea umilește pensionarii!” Bogdan Ivan, președintele Partidului Pro România Argeș, cataloghează decizia PSD-ului și a premierului Viorica Dăncilă de a nu plăti pensiile înainte de Paște ca fiind ”o bătaie de joc, o nouă încercare de a umili pensionarii.”

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

”Întotdeauna înainte de sărbătorile pascale românii își primeau pensiile. În acest an, premierul Viorica Dăncilă anunță că pensiile vor fi încasate după Paște, invocând motive puerile. Oare Dragnea și Dăncilă se pun în locul pensionarului sărac, al omului care nu va avea ce pune pe masa de Paște?

România se împrumută lunar aproximativ un miliard de euro pentru plata pensiilor și a salariilor, în situația în care țara are o creștere economică de 7%. Chiar și în aceste condiții, Guvernul nu are banii necesari pentru a asigura plata pensiilor înainte de Paște!”, acuză liderul Pro România Argeș.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

Ivan atenționează că economia va fi grav afectată în condițiile în care lunar guvernanții se împrumută. ”Prin aceste acțiuni, PSD=Dragnea ne amanetează viitorul! Unde se duc toți acești bani împrumutați de guvernanți? În niciun caz în investiții, în această lună nici măcar la pensionari nu mai ajung, ci sunt susținute doar salariile nesimțite din administrație.

În Argeș, de exemplu, veniturile unui primar de oraș depășesc 20.000 de lei lunar! Situația este similară la nivelul întregii țări. Aici se îndreaptă banii pe care PSD=Dragnea îi împrumută, către oamenii din PSD sau apropiați ai partidului.”

Liderul Pro România Argeș afirmă că situația va deveni alarmantă în momentul în care creșterea economică va stagna: ”În România nu avem investiții, nu se realizează proiecte care ar ajuta la dezvoltarea țării, în ultimii doi ani nu s-a construit niciun kilometru de autostradă, iar guvernanții nu accesează fonduri europene.

Ce se va întâmpla cu România când creșterea economică va stagna? În ce stadiu va fi România peste 5 ani, în situația în care populația tânără, cea care asigură forța de muncă, părăsește țara? Din buzunarele cui vor fi plătiți banii pe care PSD=Dragnea îi împrumută? Din păcate, din buzunarele românilor, inclusiv ale bătrânilor care acum, înainte de Paște, nu își vor primi pensiile!”

Bogdan Ivan avertizează că această situație trebuie să înceteze urgent pentru a fi evitat un dezastru economic: ”Din cauza PSD=Dragnea, România se află într-un punct la fel de critic ca atunci când era afectată de criza economică. Liviu Dragnea și partidul său ne conduc, cu pași repezi și siguri, spre dezastru. Am ajuns în situația în care nici măcar pensiile nu mai pot fi plătite cu câteva zile înainte de termen, deși România se împrumută lunar.

Viitorul românilor este amanetat de PSD=Dragnea. Liviu Dragnea și PSD trebuie să înceteze să-și mai bată joc de România!”.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90