BOMBĂ! DANIEL CONSTANTIN CERE DESFIINŢAREA ALDE | ePitesti
Posada 930 x 122

daniel constantin

BOMBĂ! DANIEL CONSTANTIN CERE DESFIINŢAREA ALDE

Daniel Constantin cere desfiinţarea ALDE. Grupul condus de Daniel Constantin va cere în justiţie desfiinţarea ALDE şi revenirea la formula politică anterioară fuziunii dintre PC şi PLR.

Citiți și: CONGRESUL LUI TĂRICEANU, UN FIASCO

Informaţia a fost furnizată de Constantin în emisiunea Adevărul Live care se desfăşoară la această oră. Potrivit sursei citate, argumentul în baza căruia va fi făcută solicitarea în instanţă îl constituie nerespectarea mai multor prevederi ale protocolului de fuziune dintre Partidul Conservator şi Partidul Liberal Reformator, fuziune care a condus la crearea ALDE.

De asemenea, a mai anunţat Daniel Constantin, grupul pe care îl conduce va continua mâine acţiunea în justiţie cu privire la caracterul nestatutar al convocării Congresului ALDE de pe 21 aprilie 2017. Dacă Daniel Constantin şi oamenii lui vor câştiga, desfăşurarea Congresului va fi suspendată, a precizat copreşedintele ALDE.

Citiți și: DANIEL CONSTANTIN: „TĂRICEANU ARE O RELAŢIE PATOLOGICĂ CU MINCIUNA”

Întrebat despre relaţia sa de acum cu celălalt copreşedinte ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, Constantin a răspuns: „Nu mai există niciun dialog!”.

Amintim că înainte de fuziune PC era condus de Daniel Constantin, iar PLR, de Călin Popescu Tăriceanu.

Posada 555×222
Jupiter 570×90