CONGRESUL LUI TĂRICEANU, BLOCAT DE INSTANȚĂ | ePitesti
Grant Salon 930 x 122

alde

CONGRESUL LUI TĂRICEANU, BLOCAT DE INSTANȚĂ

Congresul lui Tăriceanu, blocat de instanță. Procesul în care Daniel Constantin a contestat hotărârile Delegației Permanente a ALDE prin care s-a convocat Congresul Extraordinar al partidului a fost amânat pentru 18 mai 2017. Deputatul ALDE Eugen Durbacă precizează că procesul în justiție s-a amânat într-un mod favorabil celor care-l susțin pe Daniel Constantin. Mai mult, potrivit sursei citate, ”Congresul de mâine, noua conducere și statutul” nu vor putea fi încă validate, transmite DCNews.

Citiți și: CONSTANTIN L-A BLOCAT PE TĂRICEANU. PRO ROMÂNIA, UNDĂ VERDE

”Astăzi, în instanță, s-a dat un nou termen pentru 18 mai, dar instanța a cerut lista cu membrii Consiliului Național ai Partidului Conservator. Oarecum favorabilă, zic eu, celor care au contestat, pentru că vrea să verifice dacă au fost convocați sau nu în conformitate cu măsurile tranzitorii, nu cu statutul, cum invocă cei care sunt acolo.”, spune deputatul ALDE Eugen Durbacă pentru DCNews.

”Ei au convocat Delegația Permanentă cu oameni pe care i-au crezut ei conform statutului. Noi am spus că nu trebuiau aceia, trebuiau cei care erau în Consiliul Național al PC, respectiv Delegația Permanentă a PLR, și nu s-a întâmplat asta. Instanța ne-a cerut acum să probăm că nu au fost convocați cei din Consiliul Național și asta o să probăm.

Citiți și: SE RUPE ALDE ARGEȘ! DEMISII ÎN LANȚ

Pe de altă parte, până la soluționarea acestei cauze, noua conducere, Congresul de mâine, statutul și noul președinte nu vor putea fi validați până când nu se soluționează pe fond Congresul.”, afirmă deputatul.

Amintim că tabăra din ALDE condusă de Călin Popescu Tăriceanu convocase congres extraordinar pentru data de 21 aprilie 2017. (Sursă articol: https://www.dcnews.ro/)

Jupiter 555×222
Nisan 570×90 2

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la [email protected]

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la 0733 797 066