NOR CURIER 930X122

alde

CONSTANTIN L-A BLOCAT PE TĂRICEANU. PRO ROMÂNIA, UNDĂ VERDE

Constantin l-a blocat pe Tăriceanu. Pro România, undă verde. Daniel Constantin a blocat în justiție înregistrarea documentului prin care se consfințea că ALDE are un președinte unic, în persoana lui Călin Popescu Tăriceanu, potrivit evz.ro.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Conform sursei citate, Tribunalul București a suspendat soluționarea dosarului prin care ALDE vrea să-și înregistreze noul statut, statut care prevede că fosta conducere bicefală Constantin – Tăriceanu nu mai există și că partidul are un singur lider, Tăriceanu.

Prin urmare, scrie evz.ro, legal la această oră ALDE are tot doi copreședinți.

Citiți și: Comună din județ, pe un butoi de pulbere: „De aici, dejecții sunt deversate direct în Râul Argeș!”

Pe de altă parte, Daniel Constantin, fost copreședinte ALDE, exclus din ALDE, a repurtat un succes în demersul de înregistrare a formațiunii sale politice, Pro România, în Registrul partidelor. Astfel, Secția a III-a civilă a Tribunalului București a admis ieri o cerere din partea PRO România, prin care, practic, se dă undă verde înregistrării noului partid, informează evz.ro.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90