930×122 CAPRA 5

corina crețu

CORINA CREȚU: ”PSD A AJUNS SĂ SEMENE IZBITOR DE MULT CU UN PARTID RADICAL ANTIEUROPEAN!”

Corina Crețu: ”PSD a ajuns să semene izbitor cu un partid radical antieuropean!”. Comisarul european Corina Crețu, candidat al PRO România pentru alegerile europarlamentare, vorbește în termeni extrem de duri despre situația din PSD, potrivit unui interviu publicat pe site-ul PRO România.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

Corina Crețu spune că ”PSD a ajuns să semene izbitor de mult cu un partid radical antieuropean”.

”Cred că nu e un secret pentru nimeni că eu am fost și am rămas social-democrată, iar evoluția mea profesională și politică este consecventă în ceea ce privește orientarea mea ideologică. Din păcate, însă, m-am văzut nevoită ca, în urma celor mai recente decizii ale leadershipului PSD, să mă desprind de acest partid, împreună cu alți colegi de-ai mei.

Citiți și: CORINA CREȚU, RAPORTOR PENTRU MECANISMUL DE 560 DE MILIARDE DE EURO PRIVIND REDRESAREA UE

PSD a fost deturnat și, în opinia mea, nu mai reprezintă un partid social-democrat autentic. Îmi pare rău să o spun, dar PSD a ajuns să semene izbitor de mult cu un partid radical antieuropean, or eu nu mă regăsesc într-un astfel de discurs, care mă îngrijorează, pentru că – așa cum am mai recunoscut – nu concep drumul României decât în Uniunea Europeană.

Vreau să fie cât se poate de clar: marile mele reproșuri sunt la adresa conducerii PSD, care, din punctul meu de vedere, a deturnat acest partid, ceea ce face rău tuturor membrilor săi. Mi se pare inadmisibil ca, în numele loialității, să pretinzi ca un întreg partid politic să facă zid în jurul liderului său.

PRO România reprezintă adevărata stângă românească, social-democrația europeană, pentru care solidaritatea este valoarea fundamentală. Mă regăsesc în valorile acestui partid, pentru că militează pentru echilibru, grijă față de cetățeni și profesionalism. M-am alăturat acestui partid pentru că este singurul care, în opinia mea, a manifestat deschidere față de nevoile reale ale românilor”. Interviul complet, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90