Donaris 930 x 122

daniel constantin

DANIEL CONSTANTIN, APEL PRO ROMÂNIA

Daniel Constantin, apel PRO România.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Mâine, 29 mai 2017, va fi lansat un nou proiect politic: PRO România. Cu o zi înainte de eveniment, Daniel Constantin, inițiatorul proiectului, adresează public o invitație către „generația #altfel”.

„A mai rămas o singură zi până când vom lansa oficial PRO România, un nou proiect în care eu și mulți oameni credem cu putere. Ne-am propus, printr-o #altfel de gândire, să acționăm #altfel.

Citiți și: DANIEL CONSTANTIN: ROMÂNIA, BLOCATĂ DE LIVIU DRAGNEA

Ce înseamnă #altfel sau cine se regăsește în generația #altfel, în opinia noastră?

Nu doar tinerii sau doar oamenii cu experiență. Nu doar oamenii noi în politică sau doar cei care știu bine fenomenul.

Generația #altfel este generația tuturor celor care știu că lucrurile pot fi făcute altfel, pot fi făcute bine. Generația celor care nu s-au implicat sau nu au fost lăsați să-și pună în practică ideile bune. Generația celor care cred că și în țara lor lucrurile pot fi îndreptate și dezvoltate pentru a se trăi bine.

Este generația tuturor celor care au un cuvânt de spus și nu au putut fi auziți.

Tineri, în vârstă, oameni noi sau cu experiență, medici sau ingineri, economiști sau agricultori, antreprenori sau funcționari, în mod individual sau în grup, toți trebuie să fie auziți! Toți vor binele segmentului din care provin și nu au putut sau poate nu au vrut să fie ascultați! Aceștia sunt generația #altfel!

Acum este timpul ca această generație să se implice! Îi invităm pe toți să se alăture unui proiect al lor, care va fi construit pentru ca vocea lor să fie auzită!”, transmite Daniel Constantin.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90