DANIEL CONSTANTIN: “GUVERNUL ZERO LOVEȘTE DIN NOU!” | ePitesti
Comdata 930 x 122

daniel constantin

DANIEL CONSTANTIN: “GUVERNUL ZERO LOVEȘTE DIN NOU!”

Ministrul tehnocrat al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, și comisarul european Corina Crețu sunt într-un adevărat război al declarațiilor. Ghinea acuză fostul Guvern Ponta că „nu a mișcat nimic” pentru finalizarea cadrului instituțional românesc de fonduri europene și că în aceea perioadă comisarul european pentru politică regională Corina Cretu (PSD) nu și-a exprimat, ca acum, îngrijorarea.

Citiți și: FII ALĂTURI DE VICTOR PONTA ȘI DANIEL CONSTANTIN! ALEGE SĂ FII #ALTFEL

Daniel Constantin, copreședinte ALDE, deputat de Argeș și fost ministru al Agriculturii, intervine în dispută și îl pune la punct pe ministrul tehnocrat.

“Guvernul ZERO lovește din nou! Ministrul Ghinea gestionează fondurile europene alocate României, altele decât cele pentru agricultură! Pentru acestea, absorbția este ZERO! Adică exact ce susține Corina Crețu, explicând pentru ministrul începător și ce înseamnă absorbție…

Citiți și: DANIEL CONSTANTIN: ”LA ALDE, ABUZUL ESTE SINGURA FORMĂ DE A FACE POLITICĂ”

Îl informez pe domnul Ghinea că fondurile absorbite ca plăți interimare la care face referire (57 de mil. de euro) sunt pe agricultură!!! Adică în ograda colegului Irimescu! Iar aceștia au intrat în conturile statului din proiectele pe PNDR datorită felului în care guvernul precedent a gestionat acest program pe vremea în care am fost ministru.

În curând o să mai intre în conturile României alte aproape 300 de mil. de euro, tot datorită măsurilor deschise anul trecut! Mă aștept să le contabilizeze tot ministrul Ghinea, pentru că la Agricultură nu avem ministru…”, spune Daniel Constantin.

Donaris 555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066