930 x122 grota rece

daniel constantin

DANIEL CONSTANTIN ÎȘI FACE PARTID

Daniel Constantin îşi face partid.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Daniel Constantin „adună oaste în aceste zile şi vrea să construiască un partid pe infrastructura fostului Partid Conservator”, scrie știripesurse.ro. Potrivit sursei citate, „o parte dintre organizaţiile fostului PC sunt alături de Constantin şi i se vor alătura acestuia”.

Alături de Daniel Constantin vor veni și foşti parlamentari PC. Unii dintre ei încă sunt membri ai ALDE, care au scăpat de epurarea politică dictată de Călin Popescu Tăriceanu, epurare care a dus la excluderea din partid a lui Constantin.

Citiți și: DANIEL CONSTANTIN: ROMÂNIA, BLOCATĂ DE LIVIU DRAGNEA

„Daniel Constantin nu pornește chiar de la zero cu partidul, pentru că în această perioadă se luptă să recupereze sediile fostului Partid Conservator, ceea ce îi va asigura un mare avantaj din punct de vedere al infrastructurii.

Partidul se află încă în laboratoarele de strategie, dar detaliile aflate până acum ne arată că va fi un partid cu doctrină de centru, pe modelul Macron în Franţa. Se lucrează, de asemenea, la denumirea partidului şi se analizează mai multe variante care vor avea în centru numele de România. Printre variantele de lucru se numără denumiri precum Pro România, România Noastră sau România Mea.”, anunță știripesurse.ro.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3