New Profesional Consult 930 x 122

daniel constantin

DANIEL CONSTANTIN: ”LUCRĂM LA UN NOU PROIECT POLITIC”

Daniel Constantin: ”Lucrăm la un nou proiect politic”.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Daniel Constantin, fost copreşedinte ALDE, a declarat astăzi pentru AGERPRES că există o mare presiune din partea celor care i-au fost alături în politică timp de 7 ani pentru a pune bazele unei noi formaţiuni, menţionând că nu îi va dezamăgi şi că termenul de două săptămâni până la apariţia noului proiect politic este „realizabil”.

”Este o presiune destul de mare a colegilor care au fost alături de mine în cei 7 ani cât am condus partidul şi care astăzi nu se mai regăsesc şi vor să formăm un alt partid, o altă formaţiune politică. E deja o obligaţie pentru mine şi îi asigur că nu îi voi dezamăgi în zilele următoare.”, precizează Daniel Constantin.

Citiți și: DANIEL CONSTANTIN: ROMÂNIA, BLOCATĂ DE LIVIU DRAGNEA

El anunță că lucrează la un proiect politic, proiect care va fi prezentat în scurt timp, termenul de două săptămâni fiind „realizabil”.

„E un proiect politic la care lucrăm şi pe care îl vom prezenta în scurt timp. Deocamdată vreau să le mulţumesc tuturor care şi-au manifestat deja adeziunea faţă de un proiect care încă nu este prezentat public. (…) Sunt variante la care lucrăm, deocamdată suntem în analiză şi lucru”, spune Daniel Constantin, citat de Agerpres. (Sursa: evz.ro, titlul și editarea: ePitești.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3