DANIEL CONSTANTIN, TARGET DE TOP PENTRU ALDE | ePitesti
Nisan 930 x 122 2

alde

DANIEL CONSTANTIN, TARGET DE TOP PENTRU ALDE

Până la alegerile de peste patru ani ALDE va deveni principala formațiune politică din România, anunță Daniel Constantin.

Citiți și: O NOUĂ DEMISIE ÎN ALDE? UN SENATOR MERGE LA PRO ROMÂNIA

„Este un partid construit nu după modelul celor de la PDL, care au candidat sub denumiri pe care le-au uitat și ei, denumiri făcute doar pentru a păcăli electoratul. Avem un partid poziționat foarte clar pe scena politică românească și europeană. Aceasta este garanția că ALDE va crește și că va deveni primul partid din țara noastră.”, declară Constantin, copreședinte ALDE și deputat de Argeș.

Daniel Constantin le mulțumește foștilor membri ai Partidului Conservator pentru sprijin și implicare și le vorbește despre importanța înființării ALDE. „Partidul Conservator avea nevoie să treacă într-o altă etapă, nu doar să se zbată la limita procentelor. Azi nu ne mai punem problema dacă scoatem sau nu pragul electoral, ci ne gândim să câștigăm. Nu putem câștiga peste tot, dar, dacă nu voiam ca acest partid să fie pe primul loc la alegerile de peste patru ani, nu mai făceam această fuziune! (n.r. – fuziunea PC – PLR)„, precizează Daniel Constantin.

Citiți și: DANIEL CONSTANTIN: ”LA ALDE, ABUZUL ESTE SINGURA FORMĂ DE A FACE POLITICĂ”

Nisan 555×222
Donaris 570×90