DANIEL CONSTANTIN, TARGET DE TOP PENTRU ALDE | ePitesti
Jupiter 930 x 122

alde

DANIEL CONSTANTIN, TARGET DE TOP PENTRU ALDE

Până la alegerile de peste patru ani ALDE va deveni principala formațiune politică din România, anunță Daniel Constantin.

Citiți și: BOGDAN IVAN: ”CEI CARE AMENINȚĂ ANGAJAȚII DACIA CU ROBOTIZAREA AU SALARII DATORITĂ MEDIULUI PRIVAT!”

„Este un partid construit nu după modelul celor de la PDL, care au candidat sub denumiri pe care le-au uitat și ei, denumiri făcute doar pentru a păcăli electoratul. Avem un partid poziționat foarte clar pe scena politică românească și europeană. Aceasta este garanția că ALDE va crește și că va deveni primul partid din țara noastră.”, declară Constantin, copreședinte ALDE și deputat de Argeș.

Daniel Constantin le mulțumește foștilor membri ai Partidului Conservator pentru sprijin și implicare și le vorbește despre importanța înființării ALDE. „Partidul Conservator avea nevoie să treacă într-o altă etapă, nu doar să se zbată la limita procentelor. Azi nu ne mai punem problema dacă scoatem sau nu pragul electoral, ci ne gândim să câștigăm. Nu putem câștiga peste tot, dar, dacă nu voiam ca acest partid să fie pe primul loc la alegerile de peste patru ani, nu mai făceam această fuziune! (n.r. – fuziunea PC – PLR)„, precizează Daniel Constantin.

Citiți și: CONSTANTIN L-A BLOCAT PE TĂRICEANU. PRO ROMÂNIA, UNDĂ VERDE

Posada 555×222
Comdata 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066