New Profesional Consult 930 x 122

daniel constantin

DANIEL CONSTANTIN: „UN PLAN PREMEDITAT!”

Daniel Constantin: „Un plan premeditat!”. Exclus astăzi din ALDE, Daniel Constantin dă replica.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Constantin spune că excluderea lui din partidul al cărui copreședinte a fost reprezintă rezultatul unui „plan premeditat” pus la cale de Călin Popescu Tăriceanu.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, Daniel Constantin prezintă ca argument două declarații ale lui Tăriceanu, din perioade diferite, dar apropiate ca timp una de alta:

Citiți și: DANIEL CONSTANTIN: ROMÂNIA, BLOCATĂ DE LIVIU DRAGNEA

„Daniel Constantin nu numai că e colegul meu, dar suntem angajați împreună într-o competiție electorală în care fiecare ne dăm silința și depunem toate eforturile pentru ca reușita să fie cât mai bună pentru ALDE.” – Călin Popescu Tăriceanu, 5 octombrie 2016.

„A existat propunerea de excludere a domnului Daniel Constantin pentru acţiunile în justiţie îndreptate împotriva partidului şi pentru declaraţiile publice făcute. Eu nu am votat. Colegii mei au votat…” – Călin Popescu Tăriceanu, 27 aprilie 2017.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90