930×122 CAPRA 5

daniel constantin

DANIEL CONSTANTIN: ”VREM RESPECT, NU FUNCȚII!”

Daniel Constantin: ”Vrem respect, nu funcții!”. În această seară, Daniel Constantin, vicepremier, ministru al Mediului și copreședinte ALDE, a făcut la Digi24 o serie de declarații cu privire la tensiunile existente în ALDE. Constantin a pus accent pe respectarea statutului partidului și a membrilor acestuia. ”Miza mea este aceea de onoare, nu de a deține funcții, ca în cazul domnului Tăriceanu!”, a spus la Jurnalul de seară Daniel Constantin.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

De asemenea, Constantin a precizat că Tăriceanu a înlăturat oamenii competenți în favoarea celor care îi sunt apropiați. ”Toți oamenii care au contat, care au construit cărămidă cu cărămidă și care mi-au fost alături nu au mai fost luați în calcul. Domnul Tăriceanu a adus pe criterii de prietenie pe listele pentru alegerile parlamentare oameni care nu erau foarte bine pregătiți. Nu vreau funcții, vreau respect pentru oamenii care au muncit pentru partid! Nu pot fi călcat în picioare pentru funcții!”, a afirmat copreședintele ALDE.

Acesta a adăugat că este decis să atace în instanță cele mai recente decizii luate de celălalt copreședinte ALDE, decizii care nu sunt statutare. În final, Daniel Constantin a insistat asupra faptului că guvernarea nu va avea de suferit și că susține și respectă votul românilor. ”Vreau să construiesc și să rămân în ALDE!”, a conchis Daniel Constantin.

Citiți și: DANIEL CONSTANTIN: ROMÂNIA, BLOCATĂ DE LIVIU DRAGNEA

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90