DANIEL CONSTANTIN: ”VREM RESPECT, NU FUNCȚII!” | ePitesti
Donaris 930 x 122

daniel constantin

DANIEL CONSTANTIN: ”VREM RESPECT, NU FUNCȚII!”

Daniel Constantin: ”Vrem respect, nu funcții!”. În această seară, Daniel Constantin, vicepremier, ministru al Mediului și copreședinte ALDE, a făcut la Digi24 o serie de declarații cu privire la tensiunile existente în ALDE. Constantin a pus accent pe respectarea statutului partidului și a membrilor acestuia. ”Miza mea este aceea de onoare, nu de a deține funcții, ca în cazul domnului Tăriceanu!”, a spus la Jurnalul de seară Daniel Constantin.

Citiți și: CONSTANTIN L-A BLOCAT PE TĂRICEANU. PRO ROMÂNIA, UNDĂ VERDE

De asemenea, Constantin a precizat că Tăriceanu a înlăturat oamenii competenți în favoarea celor care îi sunt apropiați. ”Toți oamenii care au contat, care au construit cărămidă cu cărămidă și care mi-au fost alături nu au mai fost luați în calcul. Domnul Tăriceanu a adus pe criterii de prietenie pe listele pentru alegerile parlamentare oameni care nu erau foarte bine pregătiți. Nu vreau funcții, vreau respect pentru oamenii care au muncit pentru partid! Nu pot fi călcat în picioare pentru funcții!”, a afirmat copreședintele ALDE.

Acesta a adăugat că este decis să atace în instanță cele mai recente decizii luate de celălalt copreședinte ALDE, decizii care nu sunt statutare. În final, Daniel Constantin a insistat asupra faptului că guvernarea nu va avea de suferit și că susține și respectă votul românilor. ”Vreau să construiesc și să rămân în ALDE!”, a conchis Daniel Constantin.

Citiți și: DANIEL CONSTANTIN ŞI-A LANSAT PARTIDUL PRO ROMÂNIA

Nisan 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la [email protected]

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la 0733 797 066