NOR CURIER 930X122

bogdan udroiu

DEMISIE DUPĂ SCANDAL LA CONSILIUL JUDEȚEAN ARGEȘ

Demisie după scandal la Consiliul Județean Argeș. Bogdan Udroiu (PSD) a demisionat de la șefia Consiliului de Administrație al Regiei Județene de Drumuri Argeș.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

„Vă informăm că, în urma incidentelor în care a fost implicat, domnul Bogdan Udroiu și-a depus demisia din funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Regiei Județene de Drumuri Argeș.”, anunță Consiliul Județean.

Pe de altă parte, Poliția Argeș informează că Udroiu este cercetat penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

”Referitor la imaginile apărute în spațiul public privind intervenția polițiștilor de la Poliția orașului Mioveni pe data de 5 iunie 2017 la o sesizare primită prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, vă informăm că în urma intervenției a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Totodată, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Argeș a dispus structurilor competente verificarea modului de intervenție a polițiștilor la respectivul eveniment.”, transmite Poliția Argeș.

Bogdan Udroiu, consilier local PSD, este acuzat că ar fi făcut scandal într-un bar din Mioveni și că ar fi avut un comportament și un limbaj necivilizat, suburban.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90