EUROPARLAMENTAR LA PATRIARHIA ROMÂNĂ | ePitesti
Nisan 930 x 122

laurențiu rebega

EUROPARLAMENTAR LA PATRIARHIA ROMÂNĂ

Europarlamentar la Patriarhia Română.

Citiți și: RAPORTUL MCV, FĂCUT PRAF: “FOAME ÎN ROMÂNIA, PROFIT ÎN OCCIDENT!”

Europarlamentarul Laurențiu Rebega a fost prezent astăzi la Patriarhia Română la slujba Sfintei Liturghii la care au participat mai marii a numeroase Biserici Ortodoxe din străinătate.

”Astăzi am fost binecuvântat să particip la Sfânta Liturghie oficiată la Patriarhia Română cu ocazia Sfântului Dimitrie cel Nou. A fost o ocazie deosebită deoarece au participat oaspeți de seamă: Preafericitul Părinte Kirill, Patriarhul Rusiei, a prezidat liturghia de hram în concelebrare cu Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, Preafericitul Părinte Anastasie, Arhiepiscopul Tiranei, Durresului și al întregii Albanii, şi cu Preafericitul Părinte Rastislav, Mitropolitul Bisericii Ortodoxe din Ţinuturile Cehiei şi din Slovacia”, a postat Rebega pe pagina sa de facebook.

Citiți și: LAURENȚIU REBEGA, DESPRE BALCANI ALĂTURI DE UN VIP AMERICAN

Europarlamentarul apreciază că s-a reușit ”un moment unic de rugăciune împreună a Bisericilor Ortodoxe surori și un eveniment crucial pentru Biserica Ortodoxă Română care a dovedit că poate aduna frații laolaltă, în aceste timpuri în care alții caută dezbinarea. Dar noi trebuie să căutăm pacea și iubirea creștinească!”

Donaris 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066