Donaris 930 x 122

biroul electoral

EXCLUSIV! AU DECIS! PENDIUC, NEGRU DE SUPĂRARE

Membrii Biroului Electoral Local Piteşti s-au reunit în această dimineață pentru a analiza contestaţiile depuse după alegerile locale din 5 iunie de către candidatul independent Tudor Pendiuc şi PNL, PAM şi PNŢ-CD. În contestaţii toate părţile amintite mai sus au cerut renumărarea voturilor, semnalând anumite nereguli (de exemplu, contestatarii au considerat ca suspect de mare numărul de voturi anulate).

Citiți și: Blocaj pe Drumul Expres Pitești – Craiova!

Cu un scor strâns, de 5 – 4, membrii Biroului Electoral au decis respingerea contestaţiei lui Tudor Pendiuc. Prin urmare, rezultatele de duminică rămân valabile, iar Cornel Ionică (PSD) este noul primar ales al Piteștiului. Şi celelalte contestaţii au fost respinse. Inclusiv cea formulată de PAM. Partidul lui Mircea Andrei nu intră în Consiliul Local Pitești.

UPDATE 1: Ulterior verdictului de la Biroul Electoral Local, Tudor Pendiuc a făcut contestație și la Biroul Electoral Județean (BEJ) Argeș. Pendiuc așteaptă răspuns.

Citiți și: Breaking! Lovitură pentru fostul edil! Acum au anunțat!

UPDATE 2, 8 iunie 2016: BEJ și-a declinat competența în soluționarea contestației. Pendiuc mai poate contesta la Biroul Electoral Central și, eventual, în justiție.

UPDATE 3, 10 iunie 2016: Biroul Electoral a respins contestația lui Tudor Pendiuc.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Diaconu Gabriel spune:

    De ce la toate alegerile anterioare au fost sub 3000 de voturi anulate la o prezenta mai mare la vot, iar acum la o prezenta mai mica la vot, sunt peste 3300 de voturi anulate? Asa ii multumeste PSDul lui Tudor Pendiuc pentru ani de zile in care el a fost locomotiva locala a partidului? Furandu-l la voturi? Rusine sa va fie, cat a fost bun v-ati folosit de el, acum il trageti in piept fara jena. De ce nu vor distinsii membri ai biroului electoral sa se verifice voturile anulate? Pentru ca s-ar vedea cum l-au pacalit pe Pendiuc.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3