930 x122 grota rece

Geoana- oficial candidat la presedintie

confeti Bucuresti. 15 mai 2009. Romexpo.
Mircea Geoana este oficial candidatul PSD pentru presedintia Romaniei. La Romexpo, in prezenta a peste 300 de delegati veniti din Arges, consilieri judeteni, locali, primari si parlamentari, social-democratii si-au lansat candidatii pentru Parlamentul European. Cel mai bine primit a fost Adrian Severin, cel care este si pe primul loc pe lista. Presedintele PSD Arges, Constantin Nicolescu, a luat loc pe scena langa deputatul Bogdan Niculescu Duvaz, in timp ce primarul s-a pozitionat ceva mai in spate, printre alti primari de municipii. Cel care a moderat evenimentul a fost Adrian Nastase.

geoanapsd_agIon Iliescu a fost cel care a anunțat însă că partidul îl susține, prin hotărârea Consiliului National, pe Mircea Geaoana la presedintia tarii. A fost ca o impacare- „inteleapta”, cum a caracterizat-o Mircea Geoan, intre cei doi lideri.

 

 

Ionut Musceleanul

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90