930×122 CAPRA 5

agricultura

GUVERNUL CIOLOȘ SE CLATINĂ – LOVITURĂ FĂRĂ PRECEDENT

Guvernul Cioloș a înregistrat în urmă cu puțin timp primul său mare eșec politic în Parlament.

Citiți și: Transferuri oficiale: Ana Stan, Gelu Tofan și T. Irimia au trecut de la PNL la PSD

Camera Deputaților a votat favorabil moțiunea simplă „Cel mai mare dezastru în agricultura românească din perioada postdecembristă”, inițiată de PSD și ALDE. În moțiunea adoptată astăzi în Cameră i se cere demisia ministrului Agriculturii, Achim Irimescu. Deputații PNL s-au abținut de la vot.

Potrivit lui Daniel Constantin, fost ministru al Agriculturii, copreședinte ALDE și deputat de Argeș (foto), moțiunea sancționează neacordarea subvențiilor către fermieri, blocarea accesării de fonduri europene în domeniu, blocarea investițiilor în ceeea ce privește irigațiile și managementul defectuos la nivelul ministerului și al unităților subordonate acestuia.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție care va bucura mulți elevi, părinți și profesori!

Este prima moțiune adoptată în Parlament de la instalarea Guvernului Cioloș. Adoptarea unei moțiuni simple nu conduce automat la demisia sau demiterea ministrului incriminat, dar reprezintă un semnal politic serios în ceea ce privește lipsa de credibilitate publică a oficialului vizat.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3