GUVERNUL CIOLOȘ, ZERO LA BANI EUROPENI! IATĂ DOVADA! | ePitesti
Nisan 930 x 122 2

agricultura

GUVERNUL CIOLOȘ, ZERO LA BANI EUROPENI! IATĂ DOVADA!

„Cu o întârziere de 4 luni, astăzi, 28 aprilie, se deschid (sperăm) primele măsuri de finanțare cu fonduri europene în agricultură. Sunt, de fapt, primele măsuri din 2016 pe care le deschid autoritățile din toate programele disponibile! Nicio altă măsură, de la niciun alt minister nu este deschisă în acest moment!”, a anunțat cu puțin timp în urmă Daniel Constantin, copreședinte ALDE și deputat de Argeș.

Citiți și: SE RUPE ALDE ARGEȘ! DEMISII ÎN LANȚ

Fost ministru al Agriculturii, Daniel Constantin vine cu o scurtă analiză comparativă pe aceste măsuri din Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020, precum și asupra modului în care au fost ele gestionate în 2015 față de 2016, în timpul Guvernului Cioloș. (Vezi tabelul de mai jos!)

„Fiind un guvern de tehnocrați, care nu răspunde în fața electoratului, deci nici în fața celor pentru care ar trebui să lucreze, evident că lor nu le pasă de consecințele asupra agriculturii și a economiei în general. Observ că ghidurile sunt identice în proporție de 99% cu cele de anul trecut, deci nu există niciun motiv pentru această întârziere!!! Mai mult, este inadmisibil ca atunci când ai avut 13 măsuri funcționale cu sesiuni de depunere în 2015, să relansezi doar 3 dintre acestea, plus 2 submăsuri noi, și cu o astfel de întârziere!”, atrage atenția Daniel Constantin.

Citiți și: DANIEL CONSTANTIN ŞI-A LANSAT PARTIDUL PRO ROMÂNIA

Donaris 555×222
Fashion Sense 570×90