930×122 CAPRA 5

laurențiu rebega

LAURENȚIU REBEGA DUCE MESAJELE ROMÂNILOR ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN

Laurențiu Rebega duce mesajele românilor în Parlamentul European. Europarlamentarul Laurențiu Rebega a demarat în Parlamentul European campania prin care citește în fața plenului mesajele care îi sunt trimise de români (amănunte despre campanie, AICI).

Citiți și: LAURENȚIU REBEGA ȘI VICTOR PONTA, EVENIMENT ÎN SUA

Primul mesaj a fost preluat de la un elev din Gorj, Florin Coman.

”Dragi prieteni, am prezentat în fața plenului Parlamentului o problemă sesizată de un tânăr din România, de un cetățean european. Nu trebuie să ne gândim că există probleme mici. Uniunea Europeană nu trebuie să fie un club al elitelor, ci trebuie să fie un forum al cetățenilor.

Citiți și: PRO ROMÂNIA, REPREZENTARE LA NIVEL INTERNAȚIONAL. ÎN ȚARĂ, PSD SE ADUNĂ LA MITING

Această intervenție face parte din campania #PEcuvantulmeu și #REdamvorBEiGArantia. Am convingerea că în acest fel Parlamentul și, în general, instituțiile europene pot fi întoarse din nou cu fața către cetățeni.”, a anunțat Laurențiu Rebega.

Iată mesajul elevului gorjean citit de europarlamentarul român în fața plenului de la Strasbourg: ”Toată lumea dă vina pe tineri pentru felul în care merge țara. Ni se spune că suntem leneși, mileniali, fulgi de zăpadă și mai știu eu cum.

Dar e vina noastră că suntem așa? Nu toți suntem născuți în familii de elită și nu suntem toți genii!

Ce oportunități ne oferă nouă țara? Plecăm prin Europa să facem muncă necalificată, pentru că acasă avem numai facultăți una și una, dar școli profesionale ba. Părinții își împing copiii să meargă la facultate ca să fie în rândul lumii, dar și ei au risc mare să ajungă tot la munca de jos.

Aș vrea să știu de ce voi, conducătorii țării și ai Europei, nu recunoașteți lipsurile din educație și de ce nu le tratați luând în considerare nevoile reale pe care noi le avem.”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90