Donaris 930 x 122

laurențiu rebega

LAURENȚIU REBEGA, ÎMPREUNĂ CU VICTOR PONTA LA BRUXELLES

Laurențiu Rebega, împreună cu Victor Ponta la Bruxelles.

Citiți și: EUROPARLAMENTAR PRO ROMÂNIA AVERTIZEAZĂ: ROMÂNIA DEVINE TOT MAI PUSTIE

O postare de astăzi de pe pagina de Facebook a europarlamentarului Laurențiu Rebega îl arată pe acesta alături de Victor Ponta, fost premier al României, la conferința ”Un viitor pentru Europa”, organizată de Alianţa Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni (ACRE).

”Mă aflu la conferința Brussels Summit 2018 – A future for Europe, organizată de ACRE. Nu este vorba doar despre conservatorism, este vorba despre viitorul Europei într-un moment în care se manifestă nenumărate tendințe contradictorii.

Citiți și: EXCLUSIV! LAURENȚIU REBEGA, LA PRO ROMÂNIA

Mă bucur că printre cei care conferențiază se află și fostul prim-ministru al României Victor Ponta. Trebuie ca în viitorul Europei să existe și România!”, scrie pe contul său de socializare europarlamentarul român, care publică mai multe fotografii de la eveniment alături de Victor Ponta.

Această postare confirmă zvonurile potrivit cărora Laurențiu Rebega se va alătura în mod oficial partidului Pro România, inițiat de Victor Ponta și Daniel Constantin.

Rebega este, de altfel, cel care s-a apropiat de conservatorii europeni, grup la care e în curs de aderare, așa cum a anunțat deja într-un editorial apărut în publicația EUobserver. În editorialul său, Laurențiu Rebega vorbește despre viitorul mișcării Pro România, dar și despre Victor Ponta și Daniel Constantin. De asemenea, apare la semnătură ca membru al noului partid.

Biroul de Credite
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066