EcoMoto 930×122

laurențiu rebega

LAURENȚIU REBEGA, ÎMPREUNĂ CU VICTOR PONTA LA BRUXELLES

Laurențiu Rebega, împreună cu Victor Ponta la Bruxelles.

Citiți și: LAURENȚIU REBEGA ȘI VICTOR PONTA, EVENIMENT ÎN SUA

O postare de astăzi de pe pagina de Facebook a europarlamentarului Laurențiu Rebega îl arată pe acesta alături de Victor Ponta, fost premier al României, la conferința ”Un viitor pentru Europa”, organizată de Alianţa Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni (ACRE).

”Mă aflu la conferința Brussels Summit 2018 – A future for Europe, organizată de ACRE. Nu este vorba doar despre conservatorism, este vorba despre viitorul Europei într-un moment în care se manifestă nenumărate tendințe contradictorii.

Citiți și: PRO ROMÂNIA, REPREZENTARE LA NIVEL INTERNAȚIONAL. ÎN ȚARĂ, PSD SE ADUNĂ LA MITING

Mă bucur că printre cei care conferențiază se află și fostul prim-ministru al României Victor Ponta. Trebuie ca în viitorul Europei să existe și România!”, scrie pe contul său de socializare europarlamentarul român, care publică mai multe fotografii de la eveniment alături de Victor Ponta.

Această postare confirmă zvonurile potrivit cărora Laurențiu Rebega se va alătura în mod oficial partidului Pro România, inițiat de Victor Ponta și Daniel Constantin.

Rebega este, de altfel, cel care s-a apropiat de conservatorii europeni, grup la care e în curs de aderare, așa cum a anunțat deja într-un editorial apărut în publicația EUobserver. În editorialul său, Laurențiu Rebega vorbește despre viitorul mișcării Pro România, dar și despre Victor Ponta și Daniel Constantin. De asemenea, apare la semnătură ca membru al noului partid.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90