930 x122 grota rece

laurențiu rebega

LAURENȚIU REBEGA A LANSAT O CARTE DESPRE TERORISM

Europarlamentarul Laurențiu Rebega și-a lansat în Predeal cartea ”Terorism și contra-terorism în UE. Lecții din trecut”. Apărută la editura Mica Valahie, este prima lucrare publicată de politician.

Citiți și: LAURENȚIU REBEGA ȘI VICTOR PONTA, EVENIMENT ÎN SUA

Lansarea a avut loc în cadrul evenimentului intitulat ”Locul României în Uniunea Europeană”, eveniment din ciclul de conferințe pe care Laurențiu Rebega le organizează în diverse orașe ale țării noastre pe teme de promovare a valorilor românești în Europa.

Cartea scrisă de europarlamentarul român își propune să identifice felul în care terorismul în Europa s-a schimbat de-a lungul timpului și cele mai eficiente metode de combatere și prevenire a acestuia.

Citiți și: PRO ROMÂNIA, REPREZENTARE LA NIVEL INTERNAȚIONAL. ÎN ȚARĂ, PSD SE ADUNĂ LA MITING

În acest sens, în carte Rebega prezintă patru studii de caz care analizează terorismul de stânga, de dreapta, separatist și islamic în mai multe state membre ale UE, dar și metodele la care au apelat aceste state pentru combaterea terorismului. Spre final, cartea se axează pe identificarea și analizarea eforturilor UE de a combate și preveni terorismul.

Prefața este semnată de generalul-maior în rezervă dr. Gheorghe Ciobotă, care apreciază că ”această carte – un punct de referință în literatura pe acest subiect – poate fi foarte relevantă astăzi, considerând starea continuă de teamă și îngrijorare față de acest fenomen – terorismul”.

Parlamentul European nu este responsabil pentru conținutul acestui articol. Articolul este subvenționat din bugetul 400 al Grupului ENL.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3