NOR CURIER 930X122

alde

LOVITURĂ POLITICĂ: DEMISIE IMPORTANTĂ DIN ALDE

Demisie importantă din ALDE.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Călin Popescu Tăriceanu primește o nouă lovitură. Sorin Cîmpeanu, fost prim-ministru interimar și fost ministru al Educației, a demisionat din ALDE, partidul condus de Tăriceanu. Anunțul a fost făcut astăzi la Digi24.ro.

Cîmpeanu va rămâne o perioadă parlamentar independent, dar i se va alătura lui Daniel Constantin, fost copreședinte ALDE, în partidul pe care acesta îl va înființa în curând.

Citiți și: Directorii care fac asta vor fi cercetați disciplinar!

Amintim că recent Sorin Cîmpeanu, care este rectorul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, a fost ales președinte al Agenției Universitare a Francofoniei. Amănunte, AICI.

În ultima vreme, demisiile din ALDE s-au înmulțit. Cei care părăsesc formațiunea acuză modul nestatutar în care Tăriceanu ar fi pus mâna pe putere în partid și maniera în care acesta conduce ALDE.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90