930X122 MAIA

alde

O NOUĂ DEMISIE ÎN ALDE? UN SENATOR MERGE LA PRO ROMÂNIA

O nouă demisie în ALDE?  Un senator se îndreaptă spre Pro România. După decizia conducerii ALDE de a retrage sprijinul politic față de Guvernul Grindeanu, un senator ALDE reacționează.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Scarlat Iriza, senator de Gorj, spune că decizia este una nejustificată și că ia în calcul să părăsească partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu. În cazul în care senatorul Scarlat Iriza părăsește ALDE, opțiunea sa va fi Pro România, proiect politic inițiat de Daniel Constantin.

“Nu pot să fiu de acord cu o astfel de măsură politică, cu o decizie care mi se pare forțată. Este un guvern în primele șase luni de activitate. Voi reflecta cu mare atenție la această decizie luată de colegii mei, nu sunt de acord să sacrificam guvernarea. După toate aceste decizii, nu știu dacă locul meu mai este în ALDE.”, declară senatorul. (Sursa: stiripesurse.ro, titlul și editarea: ePitești.ro)

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3