New Profesional Consult 930 x 122

postelnicescu

PDL o tine in minciuna, PSD va cersi din nou voturi, cu mici si bere

Pitesti. 6 mai 2009. PNL Pitesti.
Liderul liberalilor din Pitesti, Marius Postelnicescu, a acuzat P.S.D. si P.D.-L. ca incearca sa ascunda incompetenta prin pomeni electorale, care au inceput cu micul si berea inca de la sarbatorirea zilei de 1 Mai. “Cam acesta este electoratul P.S.D.- nevolnic, care nici nu prea stie carte, care se vinde pentru un mic si o bere. Cred ca este momentul sa se ia masuri dure fata de aceasta guvernare prin demisia Guvernului. Eu cred ca vom asista din nou la o campanie electorala bazata pe pomeni electorale si pe implicarea dedicata a primarilor. La P.S.D., primarii sunt motoarele care fac totul in partid.  In acest univers rosu vor aparea convoaie zgomotoase portocalii care vor scana judetul. Noi vom incerca sa comunicam direct cu oamenii, sa spunem adevarului pe nume si sa le explicam care este rolul europarlamentarului.

Primarul este ales, primeste bani publici pentru salariul lui si nu ar trebui sa foloseasca banii si salariatii din primarie pentru vreo campanie. Intelegem ca sunt obligati sa faca asta presedintii de filiale, dar nu si primarii. In timpul liber, primarul poate merge sa discute cu oamenii, dar nu sa faca si campanie tot timpul. In Romania, primarii par ca se pricep si la primarie, si la Consiliul Judetean, si la parlamentare si europarlamentare. Unii nu stiu insa nici prea bine sa vorbeasca corect. Daca s-ar pricepe, Romania ar arata altfel acum, nu era un ghiveci total. Noi nu vom face ca altii, hectare de gratare, de nu se stie daca nu cumva este vreo tornada, cu fumul care iese, si sa spargem butoaiele cu bere cu toporul, iar electoratul sa stea cu cani mari de lut, ca prin perioada medievala”, a precizat Postelnicescu, care este si coordonatorul campaniei liberalilor pentru europarlamentare in judet.
Ionut Musceleanul

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90