930 x122 grota rece

candidat

PENDIUC A DEMISIONAT

Tudor Pendiuc, primar al municipiului Piteşti din anul 1992, a luat o decizie politică radicală. Pendiuc a demisionat din PSD ca să poată candida ca independent pentru un nou mandat de primar al Piteștiului la alegerile locale din 5 iunie 2016.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Informația este confirmată pentru ePitești de preşedintele PSD Argeş, senatorul Șerban Valeca. Potrivit sursei citate, demisia a fost înregistrată vineri, 22 aprilie.

Pendiuc era membru al PSD din anul 2000, după ce a activat în Partidul Democrat. Pentru că este inculpat în dosarul „Publitrans”, dosar în care DNA îl acuză de fapte de corupție, Tudor Pendiuc a pierdut sprijinul politic al PSD pentru o nouă candidatură. În atare condiții, edilul a hotărât să părăsească partidul și să candideze ca independent. El rămâne primar și după această demisie. Amintim că PSD l-a desemnat candidat pe actualul viceprimar Cornel Ionică.

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3