New Profesional Consult 930 x 122

alegeri

PENDIUC A FĂCUT CONTESTAŢIE!

Tudor Pendiuc a făcut contestaţie la Biroul Electoral Local cu privire la rezultatul votului din 5 iunie 2016 pentru funcţia de primar al Piteştiului. Candidând ca independent, Pendiuc a pierdut alegerile la mai puțin de 400 de voturi (potrivit rezultatelor numărătorii paralele realizată de PSD) în competiția cu reprezentantul Partidului Social Democrat, Cornel Constantin Ionică. Pendiuc invocă faptul că ar fi existat suspect de multe buletine de vot anulate în secţiile de votare, cerând renumărare.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Invocând același motiv, și Partidul pentru Argeș și Muscel (PAM) a făcut contestaţie. De asemenea, PAM spune că din compararea rezultatului numărătorii paralele cu rezultatul oficial reies diferențe. PAM este creditat la această oră cu un număr insuficient de voturi pentru intrarea sa în Consiliul Local Pitești.

Biroul Electoral Local analizează acum contestaţiile.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

UPDATE ora 19:45: Biroul Electoral Local a amânat pentru mâine luarea unei decizii. Biroul ar urma să se întrunească în ședință la ora 10 pentru soluționarea contestațiilor.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3