930×122 CAPRA 5

afd

PITEȘTEANCĂ ALEASĂ ÎN PARLAMENTUL GERMAN

Piteșteancă aleasă în Parlamentul German. În urma recentelor alegeri, Joana Cotar a devenit deputat în Parlamentul German (Bundestag).

Citiți și: Dacia „se dezumflă”. Lovitură puternică!

În vârstă de 43 de ani, Joana Cotar este originară din Pitești, scrie evz.ro. Potrivit sursei citate, a emigrat cu părinții în Germania pe vremea când avea doar 5 ani.

Fostă membră CDU, partidul cancelarului Angela Merkel, românca este din anul 2013 în AfD (Alternativa pentru Germania), partid considerat de analiștii politici ca fiind de extremă dreapta.

Citiți și: TURIȘTI STRĂINI ÎN ARGEȘ. DIN CE ȚĂRI PROVIN

“Ca imigrant, sunt convinsă că integrarea este o datorie. Nu trebuie să se adapteze cetățeanul german, ci cei care vor să trăiască aici. Vreau o Germanie sigură, unde terorismul nu face parte din viața de zi cu zi. Protecția cetățenilor trebuie să reprezinte prima prioritate. Trebuie consolidată Poliția și îmbunătățit sistemul de justiție penală.”, este crezul politic al Joanei Cotar, citat de evz.ro.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3