PNL MINTE! IATĂ DOVEZILE! | ePitesti
New Profesional Consult 930 x 122

agricultura

PNL MINTE! IATĂ DOVEZILE!

Liderul grupului PNL din Camera Deputaților, Eugen Nicolăescu, anunța pe 8 iunie 2016 că, în cazul în care subvențiile pentru fermieri nu vor fi plătite în 10 zile, partidul său va depune în Parlament o moțiune simplă împotriva ministrului Agriculturii, Achim Irimescu. Au trecut cele 10 zile, iar subvențiile nu s-au plătit. Pentru zootehnie nici măcar nu a început plata subvențiilor!

Citiți și: FII ALĂTURI DE VICTOR PONTA ȘI DANIEL CONSTANTIN! ALEGE SĂ FII #ALTFEL

Sunt realități care îl nemulțumesc pe Daniel Constantin, copreședinte ALDE, deputat de Argeș și fost ministru al Agriculturii.

“Credeți că vor depune moțiunea?!? Eu sunt convins că NU! Motivul este simplu: PNL nu a fost niciodată, dar niciodată interesat de soarta agricultorilor!

Citiți și: ADIO LA CONSILIUL JUDEŢEAN!

Am multe exemple, dar vă prezint doar unul: legea irigațiilor. În octombrie 2015 PNL-iștii au votat alături de majoritatea PSD – ALDE – UNPR proiectul care pune la dispoziție 1 miliard de euro pentru reabilitarea sistemului, cu o condiție (impusă în plenul Parlamentului): ca Guvernul să aprobe într-o lună prin hotărâre de guvern strategia prin care se derulează investițiile și normele metodologice. Au trecut 7 luni și nimic!!!

Mai mult decât atât, pe 9 mai, cu ocazia dezbaterii moțiunii simple, ministrul Agriculturii promitea că, în sfârșit, strategia va fi aprobată de Guvern într-o săptămână! Au trecut 5!

Fermierii trebuie să știe că nu numai ministrul Agriculturii este de vină, ci și PNL, partid care susține activitatea dezastruoasă a Guvernului în agricultură (lipsă subvenții, irigații zero, fonduri europene întârziate)! Oameni serioși…”, spune Daniel Constantin.

Posada 555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066