PUNE PNL CAPĂT BLATULUI CU PSD? | ePitesti
Jupiter 930 x 122

blat

PUNE PNL CAPĂT BLATULUI CU PSD?

Pune PNL capăt blatului cu PSD? PNL Argeş şi-a ales astăzi noua sa echipă de conducere, după ce, din cauza rezultatelor dezastruoase din alegerile parlamentare, senatorul Ion Popa a demisionat din fruntea filialei. Popa nici nu s-a numărat printre candidaţi.

Citiți și: BOGDAN IVAN: ”CEI CARE AMENINȚĂ ANGAJAȚII DACIA CU ROBOTIZAREA AU SALARII DATORITĂ MEDIULUI PRIVAT!”

Câştig de cauză a avut consilierul judeţean Adrian Miuţescu, fost lider al PNL Argeş şi fost deputat. Miuțescu a obţinut 263 dintre cele 475 de voturi exprimate. Ceilalţi trei candidaţi au fost deputatul Dănuţ Bica, consilierul judeţean Olimpia Doru şi avocatul Radu Perianu.

Nici în perioada precedentă în care Adrian Miuțescu a condus partidul PNL Argeș nu a rupt gura târgului, principala problemă fiind blatul cvasipermanent al unor membri marcanţi ai PNL cu PSD, partidul dominant din Argeş.

Citiți și: DEMISIE BOMBĂ DIN PNL ARGEȘ!

Dincolo de discursurile pompoase despre „reconstrucţia” şi „tradiţia” PNL-ului, important este un singur lucru: va rupe PNL Argeș legăturile cu PSD sau va continua pe aceeaşi linie şi se va complace în mediocritatea cu care a obişnuit electoratul argeşean şi conducerea centrală a partidului?

Posada 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066