EcoMoto 930×122

blat

PUNE PNL CAPĂT BLATULUI CU PSD?

Pune PNL capăt blatului cu PSD? PNL Argeş şi-a ales astăzi noua sa echipă de conducere, după ce, din cauza rezultatelor dezastruoase din alegerile parlamentare, senatorul Ion Popa a demisionat din fruntea filialei. Popa nici nu s-a numărat printre candidaţi.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Câştig de cauză a avut consilierul judeţean Adrian Miuţescu, fost lider al PNL Argeş şi fost deputat. Miuțescu a obţinut 263 dintre cele 475 de voturi exprimate. Ceilalţi trei candidaţi au fost deputatul Dănuţ Bica, consilierul judeţean Olimpia Doru şi avocatul Radu Perianu.

Nici în perioada precedentă în care Adrian Miuțescu a condus partidul PNL Argeș nu a rupt gura târgului, principala problemă fiind blatul cvasipermanent al unor membri marcanţi ai PNL cu PSD, partidul dominant din Argeş.

Citiți și: Investiție vitală în Pitești! Anunț de ultimă oră!

Dincolo de discursurile pompoase despre „reconstrucţia” şi „tradiţia” PNL-ului, important este un singur lucru: va rupe PNL Argeș legăturile cu PSD sau va continua pe aceeaşi linie şi se va complace în mediocritatea cu care a obişnuit electoratul argeşean şi conducerea centrală a partidului?

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90