NOR CURIER 930X122

bogdan ivan

S-A DECIS: PRO ROMÂNIA, OFICIAL PARTID

S-a decis: PRO România, oficial partid. PRO România a devenit astăzi partid în mod oficial, primind personalitate juridică.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Formațiunea politică inițiată de Daniel Constantin, fost ministru al Agriculturii și fost viceprim-ministru, de Victor Ponta, fost premier, și de Sorin Cîmpeanu, fost ministru al Educației și fost premier interimar, se va ocupa în perioada următoare de constituirea tuturor organizațiilor.

”Am pornit acest proiect pentru a le da o șansă celor mulți care doresc să facă politică #altfel și care nu se regăsesc în partidele populiste sau rămase în capcana timpului. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi în această perioadă, alegând să plece din zona de confort pentru un proiect solid, cu obiective pe termen mediu și lung!

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

Împreună cu Victor Ponta, Sorin Cîmpeanu și ceilalți colegi vom participa la constituirea tuturor organizațiilor județene în perioada următoare, pornind cursa pentru primul obiectiv major, și anume alegerile europarlamentare 2019!”, precizează Daniel Constantin.

Bogdan Ivan (foto), liderul Pro România Argeș, afirmă că ”după nenumărate piedici, iată că există un partid gata să facă o politică #altfel!

Acum se naște o generație politică #altfel, generația PRO România, al cărei rol nu va fi ușor. PRO România va avea rolul să oprească haosul în care a intrat țara noastră și să aducă un climat de normalitate în România.

PRO România va avea rolul să îi facă pe români să își dorească să rămână în țara lor, să construiască alături de familiile lor și nu să plece printre străini! Pro România va avea rolul să îi facă pe români să fie mândri de țara lor.

Îi invit pe toți cei care doresc o adevărată schimbare pe scena politică națională și locală să se alăture Partidului PRO România, partid în care vom face, împreună, o politică #altfel.”, declară Bogdan Ivan, președintele PRO România Argeș.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90