930X122 MAIA

boureanu-02-vt

Sa mergem la vot duminica, sa aratam Europei ca ne pasa!

Va invit la vot, duminica, 7 iunie, inclusiv pe cei care sunteti nehotarati sau dezamagiti. Puterea dumneavoastra sta in vot!
Sa nu uitam ca indiferent daca votam sau nu, Romania va avea tot 33 de reprezentanti in Parlamentul European. Mai bine ne spunem punctul de vedere si punem stampila pe cei care dorim sa ne reprezinte.
Sunt foarte multi cei care poate nu stiu ca in aceasta perioada se voteaza si la Paris, si la Londra, si la Roma, si la Madrid, de ce sa nu se voteze si la Bucuresti si in Arges? De ce sa se duca doar francezii, italienii sau spaniolii la vot? De ce sa nu se duca si romanii?
Europarlamentarii nostri vor fi priviti cu respect, indiferent de numarul celor care au ales sa voteze. Daca se va vedea insa ca au venit la vot 35% sau chiar mai mult dintre romani, sunt convins ca parlamentarii tarii noastre vor avea un cuvant care va cantari mai greu in Parlamentul European, in sustinerea interesului national.
Duminica, 7 iunie, ii astept la vot pe sustinatorii PD-L, dar in aceeasi masura ii invit si pe sustinatorii celorlalte partide sa isi exprime punctul de vedere. Cred cu tarie ca argesenii trebuie sa aiba un cuvant de spus!
Va invit sa va prezentati la vot pe data de 7 iunie, sa aratam Europei ca ne pasa.
Cristian Boureanu
Deputat, Presedinte PD-L Arges

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90