930×122 CAPRA 5

demisia

SCANDAL ÎN PNL ARGEȘ

Scandal în PNL Argeș. Rezultatul catastrofal pe care PNL l-a obținut în Argeș în alegerile parlamentare de duminică l-a determinat pe Ion Popa să decidă să demisioneze. Popa demisionează din funcția de președinte al PNL Argeș, anunțându-și public gestul pe pagina sa de Facebook.

Citiți și: Coteț, „gând rău” pentru Gentea. Iar Gorghiu „avertizează” jurnaliștii la conferință

„Îmi asum în totalitate eşecul la aceste alegeri şi demisionez din funcţia de preşedinte al PNL Argeş. Vreau să le mulţumesc echipei de campanie şi tuturor liberalilor din judeţ pentru munca depusă în această perioadă şi în celelalte campanii electorale parcurse împreună şi care nu au fost puţine. Cei şapte ani cât am fost preşedinte al filialei Argeş a Partidului Naţional Liberal au fost plini de provocări, cu bune, cu rele, cu multe greutăţi şi, alături de colegii liberali, ne-am bucurat, ne-am întristat, am câştigat şi am pierdut.

Sunt convins că va fi aleasă o nouă echipă de conducere în PNL Argeş care va fi cel puţin la fel de implicată în problemele judeţului şi, evident, foarte motivată să obţină rezultate bune la următoarele bătălii politice. Sunt membru PNL, partidul care a scris istoria României moderne, şi voi rămâne fidel principiilor şi valorilor liberale.”, scrie Ion Popa pe pagina lui de Facebook.

Citiți și: „Actor mărunt într-un scenariu prost. Face jocul altor personaje. Mască ipocrită!”

Nemulțumirile în PNL Argeș sunt mari și datează de mai multă vreme. Au culminat cu „parașutarea” de la București pe listele PNL Argeș a lui Ioan Sârbu și a Lidiei Constantinescu și, evident, cu eșecul usturător din alegerile de duminică. Rămâne de văzut cine va prelua interimar conducerea PNL Argeș. Posibil, postul de președinte interimar ar urma să fie preluat de Dan Bica, ales deputat, care provine din fostul PDL.

O spunem nu cu satisfacție, ci cu regret pentru situația în care (și) în Argeș a ajuns ultimul partid istoric din România: am avut dreptate! De-a lungul timpului, am atras atenția asupra riscului pe care PNL Argeș și-l asumă, sinucigaș, mergând până în pânzele albe pe mâna lui Ion Popa (puteți (re)citi AICI sau AICI) sau optând pentru un candidat ca Narcis Sofianu pentru alegerile din cea mai importantă localitate a județului (AICI sau AICI).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • ilvaconi spune:

    Cata demagogie!
    Cum vine asta ,,Vreau să le mulţumesc echipei de campanie şi tuturor liberalilor din judeţ pentru munca depusă ,,?
    Cu cateva ore inainte de deschiderea sectiilor de votare ai shimbat reprezentantii PNL-ului din unele sectii de votare . Ai inlaturat din sectii oamenii devotati PNL-ului si i-ai inlocuit cu oamenii PSD-ului. Asta-i multumirea? Ai primit ordin,nu? Esti un tradator de ultima speta. Du-te la cei pe care-i slujesti si lasa PNL-ul in pace.

    • dorin spune:

      Ar trebui sa renunte la mandatul de parlamentar dac-ar avea caracter,onoare. Cred ca nu va renunta la ciolan pentru ca a demonstrate ca nu are sange in instalatie.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3