New Profesional Consult 930 x 122

laurențiu rebega

SCANDALOS: BANII EUROPENI PENTRU SĂRACII DIN ROMÂNIA, FURAȚI?

Scandalos: Banii europeni pentru săracii din România, furați? Europarlamentarul Laurențiu Rebega (foto), înscris de curând în partidul Pro România, acuză autoritățile din țara noastră că sunt pe cale să piardă nu mai puțin de 441.000.000 de euro ”pentru că nu sunt în stare să gestioneze corect finanțarea acordată de Bruxelles pentru ajutorarea persoanelor sărace.”

Citiți și: EUROPARLAMENTAR PRO ROMÂNIA AVERTIZEAZĂ: ROMÂNIA DEVINE TOT MAI PUSTIE

Situația este cu atât mai gravă, în opinia lui Rebega, cu cât ”jumătate dintre români suferă din cauza sărăciei, conform datelor Eurostat.”

”Acum, sincer, n-o fi Uniunea Europeană imaculată, dar chiar să mergi cu hoția și cu interesele personale până acolo încât să te bucuri de ajutoare alimentare, rechizite şcolare, trusouri pentru nou-născuţi şi îmbrăcăminte pentru diferite categorii de persoane defavorizate?”, acuză europarlamentarul.

Citiți și: LAURENȚIU REBEGA, ÎMPREUNĂ CU VICTOR PONTA LA BRUXELLES

”Ba ajutoarele nu ajung la cine trebuie, ba nu se fac listele corect, ba nu mai ajung deloc. Pentru toate aceste nereguli, cineva trebuie să plătească! Domnilor responsabili din ministere, primării și administrații locale, acest eșec vă dezonorează și vă incriminează în aceeași măsură! Nu aveți voie să greșiți!”, mai spune europarlamentarul Pro România.

Jupiter 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066