930×122 CAPRA 5

ministerul educatiei

UPDATE: ȘERBAN VALECA, RESPINS DE PREȘEDINTELE IOHANNIS

UPDATE: Șerban Valeca, respins de președintele Iohannis. Președintele țării, Klaus Iohannis, a respins, cu puțin timp în urmă, propunerile de miniștri ale Partidului Social Democrat.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

„Resping propunerea pentru Ministerul Educației, zonă în care nu avem nevoie de soluții ale trecutului”, a afirmat Iohannis cu privire la propunerea PSD pentru șefia Ministerului Educației, Șerban Valeca. 

Președintele PSD Argeș, senatorul Șerban Constantin Valeca, este propunerea Partidului Social Democrat pentru funcția de ministru al Educației Naționale.

Citiți și: Investiție vitală în Pitești! Anunț de ultimă oră!

Nominalizarea a fost făcută în ședința de astăzi a Comitetului Executiv Național al PSD și confirmată în urmă cu puțin timp, într-o conferință de presă, de premierul Viorica Dăncilă.

Fost director general al Institutului de Cercetări Nucleare (ICN) Mioveni, Valeca (63 de ani) a mai fost ministru, dar al Cercetării.

Propunerea îi va fi transmisă luni președintelui țării, Klaus Iohannis, care o va aproba sau nu.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90