930×122 CAPRA 5

DN73

ŞOFERII DE PE DN73, ÎN PERICOL

Şoferii de pe DN73, în pericol! Deputatul de Mioveni al PSD Simona Bucura Oprescu a făcut astăzi o declaraţie politică în plenul Camerei Deputaţilor pe tema lucrărilor întârziate de reabilitare a DN73 Piteşti-Câmpulung Muscel-Braşov.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

simona-bucura-oprescu3

În declaraţie, deputatul argeşean arată că vieţile conducătorilor auto sunt puse în pericol, mai ales că vine iarna, că Uzina Dacia şi economia argeşeană au de suferit, din cauza blocajelor în trafic, dar cere, în acelaşi timp, ministrului Transporturilor, Sorin Buşe, să găsească soluţii de rezolvare a urgentare a problemei.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

„De ce nu s-a făcut nimic să nu se ajungă în iarnă? De ce aceste probleme nu au fost rezolvate din timp? Cine va răspunde pentru traficul de coşmar de pe DN73 în perioada de iarnă şi, Doamne fereşte, de eventualele accidente care se vor produce pe acesta? Cine răspunde pentru întârzieri şi cum? Oare chiar nu se poate duce la bun sfârşit o investiţie începută cu multe eforturi? Sau nu se vrea? Domnule ministru Sorin Buşe, vă invit cât mai urgent în Argeş.

Vă rog să veniţi să vedeţi realitatea de pe DN73. Aş fi onorată să renunţaţi la şofer şi să conduceţi un Duster de la Piteşti la Câmpulung Muscel, să testaţi dumneavoastră înşivă condiţiile şi durata. Şi, ca un om care lucraţi de peste 25 de ani în industria auto, să ne concentrăm urgent pe soluţie!”, a declarat Simona Bucura Oprescu.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90