Donaris 930 x 122

Sevil Shhaideh

INTREBARE_INTREBATOARE

SURPRIZĂ! CINE VA FI PRIM-MINISTRU

Surpriză! Cine va fi prim-ministru.

Citiți și: SEVIL SHHAIDEH: ARGEȘUL, 100% RACORDAT PÂNĂ ÎN 2020

PSD a hotărât să o propună pe Sevil Shhaideh pentru funcția de premier al României. Propunerea, susținută și de ALDE, a fost anunțată public în urmă cu puțin timp, la finalul consultărilor pe care liderii PSD și ALDE (Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin) le-au avut la Palatul Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis. Urmează ca președintele să o desemneze sau nu pe Sevil Shhaideh să formeze noul Guvern.

În vârstă de 52 de ani, căsătorită, de religie musulmană, absolventă a Academiei de Științe Economice din București – Facultatea de Planificare Economică şi Cibernetică, Sevil Shhaideh este membru PSD și a fost ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) în Guvernul Victor Ponta. Ea l-a înlocuit pe Liviu Dragnea la conducerea Ministerului Dezvoltării Regionale, după demisia acestuia din funcția de ministru ca urmare a condamnării penale primită de liderul de acum al PSD. Anterior, Sevil Shhaideh a lucrat timp de aproape 20 de ani ca director de servicii în Consiliul Judeţean Constanţa, iar din 2012, după numirea lui Liviu Dragnea la șefia MDRAP, a fost secretar de stat în acest minister. (Foto Sevil Shhaideh – stirileprotv.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3