930×122 CAPRA 5

alegeri

UN LIDER PSD ARGEȘ ÎI CERE DEMISIA LUI LIVIU DRAGNEA

Un lider PSD Argeș îi cere demisia lui Liviu Dragnea. Dorin Mărășoiu, consilier județean PSD, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, afirmă că Liviu Dragnea ar trebui ”să facă un pas în spate” după rezultatele votului de ieri.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

”După acest scrutin de vot am analizat puțin, iar o primă impresie este următoarea: după ce ne-am dat jos două guverne, dintre care unul prin moțiune de cenzură cu aplauze, după ce am dat afară cinci președinți de organizații, după ce ne-am umplut de zoaie membrii care au avut opinii diferite până i-am făcut să-și facă un partid, îmi vine în minte nimeni altul decât Don Quijote care s-a luptat cu morile de vânt.

Citiți și: Când va demisiona prefectul Radu Perianu și cine îi va lua locul

Noi ne-am luptat cu „statul paralel”. Noi i-am dat afară pe unii și i-am reprimit cu ochii închiși. Am mimat demisii rușinoase și i-am primit la loc fără nicio minimă analiză. Cred cu tărie că ne-am bătut singuri. Este nevoie de cel puțin o demisie de onoare a președintelui și de o reorganizare în forță”, scrie Dorin Mărășoiu pe pagina sa de socializare.

Contactat telefonic de ePitești, consilierul județean PSD își argumentează opinia: ”Trebuie să își dea demisia de onoare. Nu am discutat cu nimeni (n.r. – din PSD), este opinia mea personală. Am spus o reorganizare în forță, asta va trebui să înțelegem din votul referendumului: că toți cei care au o problemă de corupție sau o acuzație de corupție trebuie să facă un pas în spate! În momentul ăsta, da, trebuie să facă un pas în spate (n.r. – Liviu Dragnea)!

E cel mai slab rezultat al PSD-ului, este inexplicabil, în opinia mea. În privința USR-ului, nu știm care sunt oamenii, cum sunt, cum s-au putut organiza și cum unii au ajuns să voteze o astfel formațiune… Este evident că Facebook și tot ce înseamnă tehnologie modernă au avut un rol important.

Este alarmant gradul de ură atins împotriva PSD-ului! Nu înțeleg o jusitificare foarte clară, este foarte multă emoție în votul acesta, dar asta este realitatea, trebuie să ținem cont de rezultate. nu mă ascund sub preș, trebuie reorganizare cât mai repede”, declară Dorin Mărășoiu, consilier județean PSD, pentru ePitești.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3