930X122 MAIA

carmen dan

UPDATE: CARMEN DAN A DEMISIONAT

(UPDATE): „Doamna Carmen Dan cred că este dezinformată dacă a făcut această afirmaţie. Niciodată PSD nu va ceda presiunilor preşedintelui. Intrăm într-o campanie împotriva preşedintelui Iohannis, deci în niciun caz nu trebuie să luăm decizii care să îl ajute. 

Citiți și: Breaking. Prefectul de Argeș își dă demisia!

Eu cred că unii membri ai partidului nostru nu au învățat nimic și au crezut că dacă ies în spațiul public înainte de a vorbi în forul statutar îi va aprecia cineva. Poate îi vor aprecia cei care vor răul acestui partid, dar eu cred că atunci când ești atașat unui partid, când crezi în acel partid, declarațiile trebuie să le faci întâi în interiorul partidului și apoi ieși cu declarații publice. Am cerut fiecărui coleg, fiecărei colege să facă acest lucru.

Se vede că interesul personal pentru unii este mai mare”, a afirmat președintele PSD, Viorica Dăncilă, în replică la afirmațiile făcute de Carmen Dan. 

Citiți și: „Cer demisia lui Nicolae de la Poliția Locală!”

Carmen Dan a demisionat din funcția de ministru al Afacerilor Interne. Demisia a fost anunțată de Dan cu puțin timp în urmă, înainte de ședința Comitetului Executiv al Partidului Social Democrat.

„Mi-am depus mandatul (…) Înțeleg că nu intră în discuție nicidecum un criteriu de neperformanță. E o decizie politică, iar eu respect deciziile.

Am avut o discuție și referitoare la presiunea străzii. Acum un an nu ne-a deranjat (n.r. – se referă la protestul de pe 10 august 2018 din Piața Victoriei din București), ne deranjează acum!

Mă aștept să ia act de demisia mea. Acum am discutat cu premierul. Demisia e un gest unilateral.

Nu sunt emoționată, decât în măsura în care am investit în acest minister și sper să rămână în topul încrederii Ministerul de Interne. Plec cu fruntea sus din MAI. Nu am să cer nimic, de vreme ce mi-am depus mandatul. Deci, nu va fi nevoie să fie un vot”, a declarat Carmen Dan.

Întrebată de reporteri dacă, în opinia sa, PSD a cedat în faţa președintelui Klaus Iohannis, care a cerut schimbarea ei din funcție, Carmen Dan a răspuns: „Cred că da”.

În locul lui Dan la conducerea Ministerului Afacerilor Interne ar urma să fie desemnat Nicolae Moga (66 de ani), senator PSD de Constanța.

Comitetul Executiv Național al PSD se reunește astăzi la Palatul Parlamentului pentru a decide, printre altele, remanierea guvernamentală. Carmen Dan s-ar fi numărat printre miniștrii care urmau să fie remaniați de premierul Viorica Dăncilă.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90