NOR CURIER 930X122

bogdan ivan

(VIDEO) BOGDAN IVAN, PENDIUC ȘI GEREA AU VOTAT

Bogdan Ivan, Pendiuc și Gerea au votat. Candidații ALDE Tudor Pendiuc (pentru Senat) și Bogdan Ivan și Andrei Gerea (pentru Camera Deputaților) au votat în Pitești.

Citiți și: Secretul primarului piteștean cu cea mai lungă „domnie”. Acum s-a aflat

Înainte de vot, Bogdan Ivan a declarat: „Votez pentru ca Argeșul să trimită în Parlament oameni cu bun simț, oameni responsabili, oameni eficienți. Am să votez pentru ca Argeșul să trimită în Parlament argeșeni de-ai lor, și nu importuri de la București. Am să votez pentru ca Argeșul să trimită în Parlament argeșeni cu proiecte concrete, care să aducă un plus valoare vieții concetățenilor lor. Nu în ultimul rând, am să votez ca România să redevină a românilor!”, a afirmat Bogdan Ivan, candidat ALDE pentru Camera Deputaților, care a venit la secția de votare împreună cu soția lui și cei doi copii ai lor.

Citiți și: B. Ivan: PRO România, partid de opoziție sau unul căruia îi plac partidele la putere?

„Am votat pentru o Românie mai bună și sper că lumea va ieși la vot!”, a spus, la rândul său, Tudor Pendiuc la ieșirea din secția de votare.

„Este pentru prima oară când votez împotrivă! Împotriva minciunii şi a imposturii!”, a declarat Andrei Gerea. (Foto și video: Mihai Neacșu)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90