930 x122 grota rece

Vreau sa restabilesc respectabilitatea Romaniei in strainatate

duda_epit Pitesti 17 mai 2009. Casa Regala.
Printul Radu Duda s-a aflat sambata la Pitesti intr-o vizita neanuntat si fara nici o organizare. Candidat la Presedintia Romaniei, printul a dorit sa se intilneasca cu pitestenii aflati dupa ora 15:00 prin centrul orasului si sa dicute cu ei. Printul Radu Duda s-a plimbat pe traseul Primarie – Piata Milea, a discutat cu o pereche de tineri care se casatoreau la biserica din centru, a dat autografe sia vorbit cu oamenii despre candidatutura sa. Radu Duda a fost insotit de cumnatul sau, printul Alexander, sotul principesei Elena. Pricipele s-a oprit si la o terasa din centru unde a baut o ciocolata calda.

Cum vad celelalte case regale din europa candidatura dvs. la Presedintia Romaniei?

Ei sînt în general oameni discreti si neutri. Niciodata nu au facut in mod direct afirmatii fata de alte state. Dar în mod particular sînt foarte bucurosi, foarte incantati de aceasta candidatura.

Cum vedeti alegerile prezindentiale din acest an?

Este un examen si pentru întreaga societate romaneasca. Pana acum nu au avut de ales decat dintre oamenii politici cei mai vocali. Au spus mereu ca vor altceva! Eu doresc sa performez ca om de stat, nu ca om politic. Programul cu care ma prezint eu este un program statal.

Ce teluri aveti daca veti fi ales presedintele Romaniei?

Unu, sa restabilesc respectabilitatea Romaniei în strainatate si doi, sa reintroduc profesionalismul si etica în institutiile statului.
Cami Iliescu

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3