930X122 MAIA

politia locala

POLIȚISTĂ DE LA LOCALĂ PĂZEȘTE O PARCARE

Polițistă de la Locală păzește o parcare. Primăria a pus recent în funcțiune prima stație smart din municipiul Pitești. Stația a fost amenajată în parcarea Teatrului ”Alexandru Davila” și are o putere de încărcare pentru două autoturisme.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Pentru a-i atenționa pe șoferi că nu le este permis să parcheze pe cele două locuri destinate autoturismelor ecologice, o polițistă locală supraveghea zona ieri după-amiază.

Agentul a discutat cu șoferii și ne-a precizat că, pentru câteva zile, polițiștii locali vor fi prezenți în zonă pentru a se asigura că cele două locuri nu sunt ocupate abuziv.

Citiți și: Poliția: Trafic îngreunat pe Autostradă, astăzi, mai multe ore

Într-o primă fază, șoferii care nu vor respecta interdicția vor primi avertismente verbale, însă ulterior vor risca și sancțiuni contravenționale, conform purtătorului de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3